Ahad, 19 Disember 2010

learning time!

assalamualaikum=)
selamat pagi dunia!heeeeeee~

cuti ni aku rase aku jd sgt berguna...hahaha~
every single day was super great!
hari2 bangun awl n bwt mnde2 yg bermanfaat!~cewah~

antara perkara bermanfaat yang boleh dilakukan semasa cuti adalah belajar
~ayt skema bagai..hahahahha~
seriously, aku suke belajar...
i love to know as many as i can..
belajar ni bnyk defination die,,,bkn formal learning cam dlm kelas tu je...
aku paling suke belajar pasal hidup
some from my observation,own experience, others experience.....mcm2 lagi la..

so,,one of my  formal learning for this holiday:
kursus cake n pastry kat CAKE AVENUE
aku g pun sebab besfren aku, kisa chan yg ajak....thanks kisa!
tym kelas tu aku agak blur..
ye la..aku bkn amek kulinari mcm kisa...hehe
dah la yg yang datang kelas tu sume makcik2 n akak2 je...
aku ngn kisa je nmpk mude remaje..haha
btw,bes++berbaloi g kursus kat cake avenue ni....belajar mcm2 resepi bes,dpt butter sorg satu
n part paling best,, dapat makan!
FYI, Cake Avenue ni kat taman cukai utama, kemaman,tganu..
kedai ni ade mcm2...
jual kek, jual brg2 wat kek, n ade kelas kek n pastry..
chef die pun baik...chef amran ke imran ntah...
lupe lak aku..hehehe~
so,,yang duk area kemaman tu ley r g usha tmpat tu..
balik je rumah,,aku try wat resepi paling simple yg diajar kat kelas tu

jeng3

 
blueberry cheese tart

sedap gak r aku wat~statement agak bajet disini..haha~
nanti next post aku bagi resepi..
simple je wat ni..sape2 pun ley wat=)


sbenarnye ade bnyk lagi resepi yg chef tu ajar tym kelas ni..
baked cheesecake,strawberry mousse,peach chilled cheesecake n some more
yang ni sume bile aku da terer sket baru aku wat...hehehe

with love
-princessa-

Ahad, 28 November 2010

TIZ ZAKIYAH!!



DEAR
my perfect troblemaker,
 my 'bantal bcuk',
my class-karaoke duet partner,
my gedix classmate,
my shoulder for crying,
member of 'under-table' sleepy team,
my best girl to argue,
my life-learning mate,
my guardian when i was 'nano',
my cute annoying talkative belle,

!!HAPPY NINETEEN!!



SUKE PIX NI..COM-EL

UMMU NUR HIDAYATUL SAKINAH AS-SYAMSIAH,
may ALLAH bless u,
life long and eat well..hehe
come sokmo deh!
post ni jer hadiah untuk mu...=p

erkk...mnde pe ni?



I HEART U GIRL=)

saye berikrar sayam awak banyak!
harap awop juge begitu...<3

Khamis, 18 November 2010

RAYE DI RESTORAN I5RAEL

Salam aidiladha semua
http://www.emocutez.com

tahun ni masuk tahun ke-2 aku tak balik rumah untuk raye haji
raye kat TORONTO je...bes gak r raye sini
beraye di perantauan...
Toronto sekarang tengah musim panas..hahahaha..petang2 lak hujan...
haha~

sedey gak r tak balik raye
http://www.emocutez.com

bukan gak....

memang sedey pon..tak raye ngan mama, abah,gugu,kiki,kakngah,faiz,mifil...<3
http://www.emocutez.com



anyway..raye tetap raye kan...=) pagi2 raye lagi kiteorang da bangun masak...semangat2
http://www.emocutez.com


sarapan pagi kami ari ni:-
omellet spesel!

ittadakimas

erkkkk..kenyang!

tengahari tu,, kami kelaparan balik....mane cukup makan omelet ngn roti je kan2
tibe2
anisdotkorakora muncul sambil menari ringkas
http://www.emocutez.com

die ajak pegi makan kat satu restoran i5rael...esh3
haishhh......xde tempat laen nak makan
restoran i5rael jugak menjadi pilihan hati
ye la kan..
restoran2 melayu,mapley dan mamak sume tutup....sebab nak menyambut raye korban...
mule mule cam tak nak g....
tapi dah terpengaruh dengan propaganda mclunch yang murah
haishhhhhhhhhh
terpaksa la


lepas fotografi lebih kurang kat depan rumah kiteorang,,kiteorang ngan budak2 malaysia lain yang tak balik raye same2 g restoran tu



~princessa,deylasweet,inamorata,zanakorea,anisdotkorakora,kucai dan farisahasan~

studey programming skaliy kat sane!!
bagus gilo set ni


tak lame pas tu kiteorang pun g jusco....
beli barang sikit..round2
panas kot duk kat restoran tu lame sangat.....

otw balik yutipi,,
ramai plak laki yang swit2 kat farisahasan kat sana.....tu la....free hair sangat..kan da kene swit..

at last
 aku n dak2 ni dapat gak rase nikmat raye sebenar bile ikamax balik rumah malam tadi
die bawak balik ketupat,rendang ayam,masak lomak cili api,ikan bilis pedas
<3 u ikamax!

macam ni baru raye!!

~END~

post bawah ni mengarut je.....yang xnak buang mase jangan bace!siyes

CASE STUDY DI RESTORAN TERSEBUT:
 futurelife..kiteorang cube membayangkan mase depan

kalo farhana kawin ngan kucai...<3
pastu farisya lak kawin ngan pakwe die si farhan...mesti sweet kan
http://www.emocutez.com
anak diorang pun mesti comel!anak farisya mesti pandai gile dalam meleysia pastu anak farhana pun mesti teror gak...teror meniru r tapinye

jage2 yep farisya n farhan,,jangan bagi sangat anak korang kawan sangat ngan anak farhanah n kucai tu..bahaye..kuat meniru..
kawan bese2 dah r
siyes


untuk farhanah: kawin je ngan kucai tu..aku promot kucai ni!

Isnin, 15 November 2010

SAYA HATI SAINS

I <3 SCIENCE
huhu~
anisdotkorakora datang bilik tadi..
sambil story telling kat aku n deylasweet,,
die sebut perkataan2 yang rare.......
yang dah lame aku tak dengar cam:
hydrogen...carbon dioxide...helium.....bla3
hahahaha~
rase cam nak gelakk...
ye laa...kite ni budak2 BIS ngn ICT
yg da lame x blajar pure science....kan2 inamorata

rindu plak nk blajar mende2 cam copper oxide,,paraffin oil,alkane...
mnde2 cam ni pun da lame x nampak...

Ag+(aq) + NO3-(aq) + Na+(aq) + Cl-(aq) = AgCl(s) + Na+(aq) + NO3-(aq)


term biology cam mitochondrion,medulla oblongata,pelvic girdle,synapse n bla3...

human skeleton??

errr..tapi physick aku tak rindu ye..x suke physic ni..heeeee

btw...kteorang dak2 technology ni mmg x blajar pure science...
so,,senang laa belajar bab xde sceince2 ni?
owhhh tidak!
tak semudah tu...hahahaha
kite2 ni pun belajar science laa
susah kot computer science ngn jargon2 pelik die...pening
behaviour sceince pun ley tahan susah beb!
huhu~
k r...da penat mengarut
(^,^)

MAGgi wannabe?

Sabtu, 13 November 2010

suddenly~

suddenly...
something crossed my mind....
and i start to miss everything from my school life
everyone....i mean

and it suddenly remind me to someone.
an old buddy of mine..
dat i neva tot to miss before..

=)



'Cause when you're fifteen and somebody tells you they love you

You're gonna believe them
When you're fifteen and your first kiss
Makes your head spin 'round
But in your life you'll do things greater than
Dating the boy on the football team
But I didn't know it at fifteen


When all you wanted was to be wanted
Wish you could go back and tell yourself what you know now

some part of "fifteen" by taylor swift
=)

Khamis, 4 November 2010

A.K.U

aku suke menjerit........
 
aku selalu gedik
 
SORRY kawan2...
 
ter...
 
bkn sengaje...
 
hehehe.......
=p
 



i laikkkk dis..chomel

Isnin, 25 Oktober 2010

status kami

Being SINGLE is PRICELESS!!
  ¯\(*.*)/¯

 "single itu amat berharga.. x kan berkarat walau kene air hujan.."
-ROISAH FADHILLAH,utusang TRONOH-


                                    "dats is what that PINK car said bout us....pewwit!!"
                                       -INAMORATA YUSAIRAH,utusang TORONTO-
  

               "kete je laa berkarat,ownerss kete maintain..hahahaa"
                -ZULAIKHAISAHAK,utusan KUALE PILAH-


                                                                                      " !=DOUBLE, SINGLE != $$$$$$$$"
                                                                                         -AUTHOR,suratkabar UTP-

Rabu, 20 Oktober 2010

cita2 aku=p

tym aku kecik2.....tym aku duk kat UTM skudai.....tym aku baru skolah tadika 5 tahun....tym aku baru belajar nek beskal tayar due......tym tu,,aku baru terfikir pe yang aku nak jadi bile aku besar nanti...huhu~
tu pun lepas kawan aku,fina ngn abg die,,apis tanye..."fathiah nak jadi pe?"
tym tu,,term yang aku ,fina n apis tau=jurutera....name pun duk UTM kan...engineering school..=p
pastu kami tige2 pakat nak jadi jurutera....hahaha....ni la cite2 first aku.......

cite2 ni kekal lame gak....tak penah aku ubah cite2 aku
sampai la aku form4......
baru aku nak tukar cite2 aku....
aku nak jadi:
1.doctor...~dentist~
walaupun aku takot darah....
aku cube try test berani2 tengok darah....i've tried my best....then aku da kurang mabuk darah....
sebab....
aku nakkkkkkk sangat jadi doctor
tapi aku tak nak ade 'on call'....tetibe kene keje malam2 bile ade emergency....
risau gak kalo tak terbangun....
but then aku yakin sangat mase tu yang dentist tak de 'on call'...hahaha~
so,,sebab tu la aku nak jadi dentist..huhu

2.businesswoman...jual goreng pisang
ntah camne...
aku memang minat bisnes2 ni.....aku nakkk sangat ade company sendiri....at least kedai r kan..huhu....so,mybe sebab tu aku tercampak kat UTP ni ngn cos business information system kan... ade gak la perkataan business kat name cos aku tu kan......dekat2 dah tu ngn cite2 aku..hoho

3.model
aku nak jadi model??hahahahahahaha.............
cambes je jadi FOTOGEDIK
correction:aku ngn ummu besfren aku pernah berangan nak jadi model...hahahahahaha
bile bosan,,
salu berangan nak masuk pencarian dewi remaja yang kat majalah remaja...
tapi  ummu bagi cadangan untuk masuk dara.com....mengarot punye cite2.....
tapi kan...
 ummu dah jadi model dah pun....die come takpe la...=)
at least die dapat capai cite2 kami..hahaha..terbaik lah ummu!
kalo x silap,, kami turut berjaye mempengaruhi iqhwaniah&fatin farhana&maiza untuk same2 ade cite2 mengarot tersebut!





so,,pe yang aku akan jadi besar nanti ek?
dah la ikut system semester baru UTP,,aku n bdak2 batch aku akan intern tahun depan........kire intern cam keje la kan......praktikal
waaaaaaaaaaaaaaaaa
baru 20.....patutnye aku intern 2 thun lagi....
tapi....
ikut system baru universiti ni.........
dicepatkan.....bulan 9 2011 dah intern
OMG,,tak dapat bayang camne aku bile dah start praktikal..start keje la kan....
mesti gelabah berlari g keje pagi2 sambil pegang high heel sbb bgn lambat!!

nad yang mesti pakai segak2 dgn cite2 nak ngorat ceo,
yusaira yang mesti jangok punye...mesti come mek ni ...hehe~
roisah yang dah jadi maced tapi cube2 tngk kamen raider kat opis,
ika yang comel pakai kemeja bunge2 g opis
aci yang try usha opisgirl n bos(kalo pompuan r)
syaba yang pegi keje ngn rantai gigi beruangnye...hehe~
n ramai lagi yang aku,nad n roisah try bayang..haha~

harap dapat teruskan hidup kat UTP dengan system baru yang hectic gilo....3 sem 1 tahun......cuti semester untuk sem 1 n 2==1 minggu je.... sem 3 cuti 4 bulan...pelik gile r system ni...huhu~
lantak r...aku ikut je...haha~

esok ade test programming....tapi aku rse nak menulis......=p
k,bye

Selasa, 19 Oktober 2010

aku punye suke r kan!

puteri,princess,princessa.....

aku memang suke puteri2 ni....huhu~

nape??

erkkk.....sebab

aku suke!

chantek!

suke ati aku la kan.....


dari kecik g aku mmg suke tengok cite katun puteri2 ni....
cinderella,little mermaid...mcm2 lagi laa
pastu minat sgt kumpul sticker puteri2 ni...hehe~
buku cerita la...mcm2....
sampai skolah mnengah pon still minat+suke+suki
still beli g sticker2....tampal kat buku...kat file la..letak kat dlm purse...loker...haha~
obses betul kan...=)
n smpai sekarang pun,,aku suke jgk...
still rase nak naek inflatable princess castle yang ade kat convo fair semalam...
aigoo...comel lah...tapi agak keseganan mau masuk...
semuanya budak2 je yg duk main kt castle tu...hahahahaha=p
malam td aku g convosquare,,dah xdek mende alah tu...
cam xde harapan r nak naek situ


meh aku kenalkan korang ngn puteri2 dalam hidup aku..hehehe~

yg kiri skali snow white...princess aurora yg cte sleeping beauty tu,,princess jasmine aladdin,princess ariel, belle, cinderella<3


dalam banyak2 princess,,aku suke princess ariel....
yang cite little mermaid tu....

chantek kan die ni....
die ni sbnrnye mermaid yg bertukar jadi manusia...huhu~
tym die jln2 kat laut,,die ade nampak kapal karam...
die ade selamatkan org dari kapal tu....prince eric..huuhuuu
pastu fall in love...
ariel ni nak jd manusia la plak pastu....bab nak cari eric...die request kaki ngn bapak die..
tp bapak die x kasik...die ade mtk tolong ngn ursula nenek sihir......tapi ursula tipu die.....die kasik ariel jadi manusie tp die curik suare ariel..
eric x cam muke ariel.....tapi die cam suare....so,,die x kenal la ariel tym tu.... ursula pon nyamar jadi ariel n nak g kawen ngn eric..die gune suare ariel yg die curik tu... tapi last skali,,ayah ariel dtg tolong ngn kuase sakti bagai..hehe~
ariel pun dapat balik suare die....eric pon cam la si ariel ni....diorg kawen...hepi ending r=p

walaupon cite ni ngarut,,aku suke jgk ariel ni..haha~
die cantik,baik,suke tolong kawan2 die,x senang giv up n degil.....

*baru2 ni aku jumpe puteri2 muslimah melayu yang comel
~Puteri Humaira n Puteri Arabella ~

Khamis, 14 Oktober 2010

mari menyanyi!

seandainya aku telah dewasa..
akan ku capai segala citaku
harapanku
akan ku balas kasihmu...
ayah dan ibu=)

korang penah tengok x iklan susu fernleaf?
n ade bdk kecik nyanyi lagu ayah n ibu cam lirik kat atas...
=)
dari aku kecik smpai aku besar,, aku rase fernleaf selalu je gune background music tu..
hehe~
lagu yg same..iklan yg lain...
comel lah lagu ni...<3

Isnin, 27 September 2010

fairytale++true story


hye2~
ade cite mnarik nk share ni...mcm 4shared lak...haha~
1st step~ look at the pic above...............


the one with black balzer is fa*liq.....currently directing manager of one of NAZA company i guess...young++ handsome++ ______++ comel

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
new hot guys in my list..hahahaha~

btw,,the one with grey blazer is his bro.....a CEO if im not mistaken...
and also so adorable...young++handsome++______

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(again)

2nd step~ choose one of them.......

and for me..
i choose fa*liq....
heeeeeee~
jgn curik die ek..haha~

but still,,,,,
their father are the most adorable++inspiring me a lot....
ye r..sem lps wat assingment MOB pasal NAZA group..
the way he do BUSINESS....and how he succeed..
was amazing...=)
allahyarham SM Nasimuddin SM Amin
same goes to Syed Mokhtar Al Bukhary..

 


~minat SM Nasimuddin& Syed Mokhtar Al Bukhary=)
  hrp ley berjaye cam diorang.....aminnnnnn~

Khamis, 19 Ogos 2010

HOLIDAY part2

hye2=)
da sbln kot x blogging...rindu la kat dunia princessa..hoho
bz yg amat.....(bz la sgt) mls sbnrnye=)
mlsnye nk nk tulis part 2 ni...adehh
emmmm,, letak gambar je r....hehehe~

mkn2 ngn adek2 tercinta=)
tp ramai yg xde lak tym ni..g kem pe ntah....x ley nk jmpe yg laen=(

saye rindu ini!

dan ini!=)

lasttt skali aku g jln2 kat penang ngn umu...
tdo rmh umu..
tengok world cup final ngn umu..
shopping ngn umu.....
jenjalan ngn die nek moto................
kne tahan ngn polis pon ngn umu..haha~
Haishhh...tu la...lesen L punye pasal...seb baek ade due lesen L....
SELAMAT=)
kalo dikire dari zaman skolah lagi aku ngn umu ni mmg xley duk skali...ade chemical reaction=P
ade je projek yg nk dibuatnye...
adehh...

dah la salu kantoi je....kantoi ngn cekgu,, kantoi ngn polis....haha~

dialog aku,umu,incik pulis

incik polis: benti2....
aku,umu:damn....abis la kte weyh...
incik polis:nk g mane ni? ade lesen?
umu: ade..=)nak balik rumah  incik polis....saye baru amek kawan sy ni kat stesen bas...
incik polis: mane lesen...meh nk tengok?
umu,aku:erkkkkkkkk

slowww je umu bagi lesen die kat incik polis...aku lak wat mke x bersalah...

incik polis: haaa!patut la cm takut...lesen L rupenye....sy akan saman awak.ni..ni sticker L mane??
dah la L tak tampal kat moto!
aku:incik polis,,mintak maaf la....sy xtau jalan kat sini...bru datang..tu mntak kwn sy amek tu..terpakse mtk tlg die ni
umu:da xde org da nk amek die ni....urgent sgt td....moto ni pon pinjam~cehh,,pdhal moto umu~
incik polis: saye tak kire,,saye nk saman awk...2 saman..tak tmpal L pastu bwk org kat blkg lak tu

aku ngn umu wat mke kiut++redha...=(

aku:ermmmmmm....incik polis,,,,sory sgt..len kali tak bwat lg....nk blik rmh je pun....bkn kami merayau2...errrrrrrrrr,,,saye pon ade lesen L gak=)
nah lesen saye....L+L=P la kan incik polis
umu:ermm,,senapang ni snapang betul ke incik polis.....?

umu cbe membuat lawak sambil incik polis wat2 belek lesen aku...mke die mcm nak tergelak................

incik polis:owhh...awk pon ade lesen L jgk....haishhh....L+L=P ek...ok lah....kali ni sy lepaskan awk...g blik rumah cepat....laen kali jgn wat lagi k! btw,,rmh kamu kat mane?
aku:kat perak...sy tmpang rumah die incik polis...
umu:ermm...kat mcd perda
incik polis:betul ke kamu tggl kat sane?
umu:betul incik polis!nape?
incik polis:mlm ni sy dtg ye...sy nak cek betul ke tak...haha~
ok la..g balik tu!

incik polis cube menggatal.....haishhhh~

aku,umu:TERIMA KASIH INCIK POLIS!



wlaupun x lame aku duk ngn umu ni,,
aku puas....=)
die la besfren aku dari form 3....heeeee~
aku men'try' brg2 mekap kat meja umu snyap2....(xpnah jmpe la katekan)
bnyk betol!


umu yg x sempat nk mekap sbb bgn lmbat!

Sabtu, 17 Julai 2010

HOLIDAY!!PART1

hye2=)
me back!
da holidays are almost over....=(
and i already in UTP....
=( one more tym
sacrifiying my precious holidays...n come back early....
=( again n =( again
huhu~

tapi xpe r....aku suke bile aku bz....siyes..=)
btw,,cuti sem kali ni bessss=)
mcm2 gak r aku wat++berfaedah gak r...(';')
selain drp g nengok cte spongebob,ben10&conan,,g usha adik gemok kat tadika muzakkir,,tido
& membuang mase,,,aku ade gak yg bes macam:-

1.ari 1st cuti jer teros g jenjalan kat jeti lumut ngn ika,roisah,yusaira++nabila hida...seb bek x g
   pangkor...hehe~
   sukeeeeeeee.....sbb tym ni nabila hida datang melawat kteorg kat tronoh ni...++ zulaikha isahak da
   janji nk belanje=)
   likeeeeeeeeeeeee10000000kali=p

~technorita..CEO technorita yg amek pic ni..hehe~

posing yg ntah ape2
  
2.aku sambung lesen kete++moto yg x abes2..at las aku pandai bwk moto...hehehe~
3.projek cupcake...aku belajar wat cupcake ngn maksedare aku=)
  pastu g jual kat bijou bazaar kat solaris ...huhu...seronok sgt dpt tngk mcm2 cupcake yg comel2..
  bentuk ayam pon ade..haha~


~cupcake ayam~

3. student adventerous program.....balik2 je dari KL, wawa ajak g kem ni lak...kat cherating..lagoona villa...huhu..so,aku pun g la ngn kwn2 aku:
wawa,meza,pipah n shamok...bes 2 mmg bes giler...=)
tapi mesti lagi bes kalau sume geng barbiedoll aku tu adee~umu,fatin,pijah,wani~
kem ni ala2 outdoor pnye aktiviti++islamic2 sket laa....sorang2 siap dpt tido dlm kubur lagi tu..hehe~
SIYESS ok..

..BEACH GIRL..

JUNGLE TREKKING~

 tanam sama syamok..=p

......................................TO BE CONTINUED................................

Ahad, 4 Julai 2010

owhhh..baruku tau

(Copy & Paste): Siapakah 'wanita berbonggol unta'??


“Sabda Rasulullah s.a.w. : Perempuan-perempuan yang memakai pakaian tetapi masih seperti telanjang (dedah aurat) sehingga memalingkan pandangan lelaki ajnabi atas mereka, kepala mereka seperti bonggol unta Khurasan dan tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium baunya pun” (riwayat Muslim)

Dan diiriwayatkan oleh Imam At-Tabari dalam Al-Mu’jamus Saghir dengan sanad soheh bahawa Rasulullah bersabda yang maksudnya; akan datang suatu masa dalam umatku segolongan wanita berpakaian tapi sebenarnya mereka bagai bertelanjang tanpa pakaian.Sanggul mereka ditinggikan bagai goh unta(bonggol).Kutuklah mereka,sesungguhnya mereka itu terkutuk (dikutuk oleh Allah).

RASULULLAH s.a.w. sewaktu Israk dan Mikraj telah diberi kesempatan oleh ALLAH SWT melihat ke dalam neraka. Ternyata kebanyakan penghuninya terdiri daripada wanita. Mereka menerima azab dan seksa yang amat menggerunkan.


Jika diteliti beberapa perkara yang dikaitkan dengan wanita, amat jelas masalah AURAT adalah masalah utama yang menyebabkan sebilangan besar golongan wanita diazab oleh Allah di dalam neraka, tetapi masalah ini jugalah yang paling susah hendak diterima oleh wanita.


Bukankah perempuan itu adalah hiasan dunia, tetapi mereka juga adalah fitnah terbesar dunia…wallahua'lam

aku baru jumpe ni kat page 'kemaman' dalam fb.....admin die post....
owhh,,baru aku tau....
ni la yg jd bile kte xnk amek tau...
bile xde ilmu,,kte jd taktau~mcm aku~
smpai kte pun x sedar pe yg betul n pe yg salah....

tq kpd adminnye...~btw,,page kemaman kt fb mmg best!!~

harap akan jd panduan n pedoman untuk wanita2,awek2ku,perempuan2,gadis2 lain diluar dan di dalam...
n terutama SEKALI untuk aku...~kasi aku jd baek sket~
huhu~

moral of the story:
1.tingkatkan ilmu pengetahuan dalam diri...dalam semua bidang..carilah ilmu=)
2.jgn pakai tudung camtu....
3.bukak la page kemaman sokmo=p


WitH LOvE

princessa....

Selasa, 22 Jun 2010

Kerana diriku bukan aku


Tiap kali kau menjauh

Fikiran tak keruan

Jiwa rasa kekosongan

Diriku bukan aku

Tiap kali kau menjauh

Pulangkan dia ke pangkuanku
 
LAGU->TILU,KU BUKAN AKU
 
aku rase cam ade sumthing hilang dalam diri aku
aku rase,, aku bukan aku.....
siyesly,,aku perlukan kekuatan dan ketenangan.....
 

Rabu, 16 Jun 2010

GASTRIK.....

selamat pagi dunia=)
pagi ni dr. nk cte sket sal gastrik....huhu...ye r...dulu cte2 aku kan nk jd doctor....hik3..
tapi...........................................................................................























~len kali aku cite ok~

so,,saye jadi doc untuk diri sendiri n manusia2 istimewa aje...heeeeeeeeee~
bley la tu..daripada x jadi doc langsung kan3....hehe...
ok,,arini dr fathiah akan cite sal penyakit gastrik...penyakit yang teramat sangat sungguh paling x bes..sakit kat bahagian atas perut,,pening2,,angin,,badan lemah je n paling teruk= muntah2..esh3
~mane de penyakit bes kan~

penyakit gastrik ni besenye disebabkan kandungan acid ngn pepsin yg x balance dalam usus kite....ingat x lagi pepsin tu pe?belajar biologi kan dulu=p
pepsin ni kalo x silap aku enzyme untuk digest protien.....besenye bile hydrochoric acid da overload gastrik akan menyerang perut2 anda...hoho~

bile sebut je sal gastrik,,besenye orang akan cakap
"ni mesti skip lunch ni..."
" lambat makan ni..."
"tak breakfast ke pagi tadi?"

yup,,lupe nak makan n mkn x ikut time n saje2 skip meal adalah care2 nak cari penyakit gastrik~dari ape yang aku faham drp info2 n pengalaman sendiri la~
ade bakteria jahat-H.PYLORI yang SUKE2 HATI je serang perut kite++ release baaaaaaanyak acid....so,,lapisan perut akan makin menipis....
tapi smoker,,caffien addict n sape2 yang selalu makan pain killer pun boleh kene gastrik tau.

hurmm....setakat yang aku tau....ubat untuk gastrik ni mesti r yg alkali-based.....
sbb nk neutralkan acid yg ter banyak tu r kan....
ubat yg bese org amek == antacid..anti-acid..hoho
kalau yg cecair rupe die cam susu...tp rase die.....................
x sedap..kompem...pahit semacam....tapi ade gak yg ade letak perasa...cam perasa papermint,oren,coklat..hik3~oren n coklat?~

huhu...tym final exam baru2 ni,,aku kene gastrik teruk gak r....muntah2 n mcm2....
pening gak nk jawab paper tu....huhu...tu la,,skip makan punye pasal
masalah betul.........
soooo
jgn jd cam aku....makan ikut time yer kwn2......jgn lupe nk makan...hehehehe~
susah tau bile da sakit....
better to prevent than to cure...
=)

p/s pesanan ini dibawakan khas dari kementerian kesihatan malaysia=p

Selasa, 1 Jun 2010

WHAT TIME IS IT?=P

what time is it??
time for HOLIDAYYYY...yeayyyyy
akhirnye aku sampai gk kat rumah aku yang tercinta ni..hehe~
bes giler abis paper awal...yang tambah seronoknye still ade kawan2 n senior2 yang x balik2 g..hehe~
kecian korang ek..sabar2 je la...
ade jugak yang g internship...pun x ley balik rumah gak..huhu~
aku da balik jumaat lepas lagi...sampai2 je dah sabtu pagi....n 11st thing aku wat bile sampai rumah=bumbum atas katil kesayangan..hehe~
x same tau rase tido kat katil UTP ngn katil rumah..nikmat berlainan..haha~
balik2 je adik aku terus kenalkan aku ngn SHAHIR af..aku ni duk U bkn amek tau ngt sal hiburan2 ni...nak2 AF..bkn aku layan sangat...huhu...x kenal pun sape dak ni mule2..
bile da tengok,,terlaikkks lak..hehe
bak kate org terengganu,,"jurus budoknye".ensem,,sore sedap..huhu~
so,,aku TER laikkkss la=p(haishhhhh,,gelenya)


~shahir ~


Khamis, 13 Mei 2010

CARI JODOH

Hey World!!!
tajuk post kali ini ialah 'CARI JODOH'
Cari Jodoh disini bukanlah sama seperti lagu Wali Band
tetapi post kali ini berkisar mengenai tip2 bagi mencari jodoh

hah!!!!tip cari jodoh!!biar betul!(bunyi terkejut para pembaca)

all right...calm down everyone...ya betul...tip cari jodoh..kenape??x percaya???
tetapi,sebelum saya ulas lebih lanjut mengenai tip mencari jodoh saya ingin nyatakan disini tip ini hanya sesuai dipraktikkan oleh golongan bapuk wanita sahaja.

hurray!!!!!!!!!!!!!!(bunyi teriakan kegembiraan pembaca wanita)
cepatlah cakap!!apa tip2 tu!!(tidak sabar2 lagi pembaca wanita sekalian)

all right...once again...calm down everyone...

INFO TIP USAHA MENCARI JODOH BAGI KAUM WANITA
-ya!!wanita juga perlu berusaha mencari jodoh,bukan sahaja lelaki...tapi..bagaimana caranya???

1.Berusaha menyediakan diri sebagai produk solehah yang diidam-idamkan.Biasanya produk solehah yang bermutu tinggi dari segi agama dan akhlak mempunyai permintaan tinggi di dunia dan akhirat.(low supply,high demand...masuk bab ekonomi la pulak)
2.Berusaha mengawal diri supaya jangan GEDIK,MUDAH MENYERAH dan MUDAH MELAYAN kerana wanita sebegini biasanya begitu senang untuk dimiliki oleh lelaki yang tidak berakhlak sahaja.Wanita yang senang dimiliki(dengan hanya sedikit godaan,SMS,hadiah,puji-pujian dan lain2 lagi)senang juga untuk disiasiakan oleh lelaki durjana.
3.Berkawanlah dengan rakan2 sejantina yang soleh.Jodoh anda mungkin dikalangan abang atau saudara2 mereka yang soleh2 juga.(jelaskan niat bahawa itu bukan matlamat tapi wasilah semata-mata)
4.Jika anda terpikat dengan kepada agama dan akhlak seseorang lelaki dan anda ingin memulakan dahulu,silakan..jangan segan2..tetapi hendaklah melalui orang tengah yang soleh.Jangan menghantar hasrat terus kepadanya kerana ia boleh menjatuhkan martabat dan kemuliaan 'malu' anda dimatanya.
5.Cara yang paling mudah...suruh ibubapa anda yang carikan jodoh untuk anda.
6.Jika anda dirisik secara langsung oleh seseorang lelaki dan anda memang menyenangi agama dan akhlaknya serta berkeyakinan dia boleh berubah menjadi lebih baik,mintalah dia merisik dengan cara yang lebih mulia iaitu dengan terus melibatkan pihak ibubapa,bukan hanya berdua-duaan antara dia dan anda.Ingat cara yang menggunakan orang tengah dan menjauhi fitnah adalah cara yang dilakukan oleh RASULLAH SAW.

itulah antara tip2 yang dapat dikongsi bersama...
mudah-mudahan para pembaca semua bertemu jodoh dengan hero drama korea yang hensem pasangan yang soleh,beriman dan bertakwa.

Terima Kasih!!!(kata semua pembaca wanita)
Sama-sama!!!

(p/s:this post by Kisa not Princessa)

Ahad, 9 Mei 2010

hepi mama's day=)

morning2....=)
selamat hari mama kpd sume mama2,ibu2,umi2,mak2 sedunia
especially to my sweetest mama ever....
~mastura ishak~

sayang mama saye...
mama sy cantek...mama sy baik...mama sy sgt caring ...mama sy ayu...mama cool jer...mama jgk pndai masak...mama simple jer tp nice...mama salu backup sy.....mama sayang sy sangat...mama terbaek lah!
ermmm,,,mama sy jgk garang...
heeeeee~
mama,,
thanks for everythings=)
for giving me this life...
for make me understand world...
for your unconditionly love and care....
you may be one person to da world....
but,,you are da world for me
love u mama...

my name is Kisa..not Princessa...

Hey World!!!my name is Kisa..not Princessa...
ini merupakan kali pertama saya menulis di blog...
selama ini saya hanya membaca blog kawan2 saya&juga orang yang saya x kenal..
saya suka baca blog!(x tanya pun)
bila baca blog,boleh la saya menimba sedikit ilmu disamping memenuhi masa yang sentiase terluang
terdetik di hati...'aku nie bace+kutuk blog org jew..bila nak ada blog sendiri??'
argh...malas la nak buat blog,bukan ade mase nk update pun..
akhirnya keputusan drastik telah dibuat...
baik aku pinjam blog org jew...x yah susah2 nk cari pembaca...
dipendekkan cerita,dengan kemurahan hati princessa,dapat juga saya menulis blog buat julung kalinya
Terima kasih Princessa..semoga roh anda dicucuri rahmat.


oh ya!!!hari ini hari apa ya????
Hari Ahad!!!(dengan semangatnya para pembaca menjawab soalan tadi)
terima kasih para pembaca semua,hari ini mmg hari ahad,tapi hari ini lebih bererti kerana hari ini adalah Hari IBU!!!
yeah!!!ucapan tahniah diucapkan kepada semua ibu diseluruh dunia kerana telah menjadi IBU!!!
semoga semua ibu diseluruh dunia berbahagia pada hari ini bersama anak masing2.
ok...cukup la tu merepek kisa...
saya nk tanya..apa beza ibu kucing dengan ibu orang????(soalan ditujukan kpd pembaca)
beza nya ialah........








ibu kucing berkaki 4,ibu orang berkaki 2..hahhahahahhahhahaaaa(wei kisa!!kenape ketawe,x kelakar la lawak tu)
ok2...maafkan saya kerana membuat lawak yang tidak kelakar.
sebenarnya saya bukan nya nk cerita sgt pasal hari ibu nie.
da byk sgt org cerite kat blog lain...so,pegi la baca sendri di blog lain ya.
apa yang saya nk cerita ialah berkisar kepada soalan tadi..'apa beza ibu kucing dengan ibu orang???'
bezanya ialah.........................
(tiba2 rasa malas nak menaip,post ini akan bersambung jika saya ada kesempatan untuk menyambungnya)
ok la...sampai disini saja untuk hari ini...
akhir kata....
my name is Kisa..not Princessa...

Selasa, 4 Mei 2010

kelab disney malaysia

satu malam kanak2 asrama di bulan pose...

"mlm ni,, xyah g terawikh"~2 bdk pompuan berpakat
"kite lepak2 kat tangga kelas nak"......."nak masuk kelas,,xley bkk lampu..ngeh3"

lpk kat tangge je r sambil teropong anak bulan ramadhan..tibe2.........jeng3

"hoi, bwat pe kat sini? x g terawikh ea?"~kene sergah dri blkg

"laaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"

tibe2,,kasut cinderella sorg bdk pompuan terjatuh atau bahase sedap die tercicir..
aisehhhhhhh...malang bangat naseb die...
men kejar2 lak ngn due bdk laki tu...
siap nyorok2 bagai kt kelas..

tibe2
"ALLAHUAKBAR ALLAHUAKBAR"~azan da bunyik

"lor,,da azan...tak sempat nak kejar... jom2 solat"~nada baik
"pasni kite lelong kasut cinderella dak2 tuh kat EBAY...wakakakaka"~mke bertukar jd setan

bile dak pempuan due org tu turun n g kat tangge tadi....

"omaigod,,kasut aku!"
"siot punye bdk,,die amek kasut aku...eyt,teman aku carik kasut aku"

carik punye carik.....dari kelas ke kelas...dari toilet pompuan ke toilet laki.....dari satu bangunan ke satu bagunan.....dengan berkaki aym...pegang satu kasut cinderella kat tgn...n kwn die yg sorang g lak,,,
dgn semngt setiakawannye bukak due2 selipar n same2 berkaki ayam ngn kwn die....~punye ler penat die cari~

tapi........
still x jumpe...

dgn muke nak nanges dak tu kate"alaaa...cmne niy...org dah blik surau n start prep dah....pastu xkan aku nak balik asrama camni....jatuh r stendet aku...reputasi aku...saham aku...blaa3"

kawan die lak kate"rilek2...aku teman ko carik..dun wory bebeh.....errrr,,kite g surau r..carik kat belah laki jom"

due bdk pempuan tu pon jalan r ke surau...slow2...ayu2..sampai2 kat surau....dengar suare org wat announcement

"kasut cinderella sape ni??? lelong2!!!"
"muahahahahahaha"
"wakakakakaakakaaka"

"siot,malu gile aku"~dak pempuan tu ckp
"rilek2"~kwn die merilekkan

"eyt,,nak seliper tu! ok la,,aku ngaku aku punye"
"lol,,dak ni yg lari td tu...ni la cinderella yg kite cari..hohoho"~dak2 laki tu kate smbil gelak nak tercabut tekak.
"orait..amek ni cinderella=)
"huahuhuahuahua!!"


"tq ngokngek...eiiiii,,geram aku"
"huh,,lega da ade seliper balik=)"
"SEGAN SIOT ARINI..SAMPAI MATI AKU INGAT" kate due2 dak pempuan tu serentak

demnnnnnnnnnnnnnnn....
aku mengarut lagi kat sini
ni bukan cite cinderella yg betul ye kwn2...
jgn percaye
ni bkn dlm buku cite cinderella yg korang bace kecik2 dulu..
cinderella versi pe ntah...
huhu~

Sabtu, 24 April 2010

pe maksud baik?

hurmmmm...
"aku nak jadi baik"
tapi pe yg dimaksudkan dgn baik?
cmne baru ley consider org tu baik?
n cukup baik?
hoho~
kalo lam kelas Managerial Organizational Behaviour ni,,,
msti da kne ngn Dr.Alan...hehe~
sbb goal yg tak specific...
"in setting a goal,,u must follow the SMART principle,,specific,measureable,achievable,relevant and have time-limited"~dr.alan ckp la~hoho
tapi,,
camne aku nk jd specific ngn pe yg aku nak
lau tatau pe mksud  'baik' tu
n yg pastinye,,
pe yg aku tau,,
aku nak jd baik!!!!
sape ley aja aku care2 nk jd baik?
sile bwt tutorial~how to be baik~
heeeeeeeeee~

Ahad, 18 April 2010

~no tittle~

hye2=p
da lame x blogging...
sem ni,, aku rase cam kejap je...cepat je masa berlalu..
foundation 1st,, rase cam laaaaaaameee sgt....bosan gile duk utp tym tu...satu sem rase cam setahun..
foundation 2nd...cam heaven..=)
tapi kejap je da abes satu sem.......
and diz sem,,even worse...lagi cepat dari sem lepas..
tup2,,da nak final da pon...
adehh....
aku pon dok pikir2..
semakin lame kat utp ni,,semakin kejap je mase berlalu...
nape ek kawan2?
mybe bab da makin bz ngn study(eh,,ye ke?hehehe~)
n ngn event2(yg bknnye bnyk sgt pon)
ari tu,,zulaikha kate"korang sedar x tahun depan kite da nk intern"
betul gak tu....bile dikire2,,mmg tahun depan da kteorg da nak intern...
x sangke betul++x sedar pon....
umur pun tahun nie da 19.....
sekejap je 2 tahun abes.....even aku sendiri x pasan ...
rase cam baru je abes SPM smlm...hehehe~rase mude~

hurmmmmm
duk u terlampau bnyk sgt membazir mase dgn muvie,,cite korea yg berepisod2,,chatting,,fesbuk,,shopping online dan tidoooo...huhuhu
sampai study pon x...
asgmnt bertimbun2....at the end,,pening giler bab banyak sgt kje terkumpul...heeeeeee~
jgn jadi camni ye fathiah....korang sume pon..
haishhhhh,,,time never wait for us..
it just tooo fast......
dat y te kne betul2 hargai mase....
espeacially tym mude remaje niy....=p
bab sekali mase berlalu...
its will neva come back=)

Ahad, 28 Mac 2010

hari-hari midori...

tetibe teringt nak tulis sal komik HARI-HARI MIDORI yang aku pinjam ngn kwn aku sbnyak 8 bijik....
"komik lame." fahmi kate tym aku nk pnjm ngn die aritu....huhu~
tapi,, aku stil nak bace gak...wlaupon zaman skolah dulu da bace...heeeeeee~
komik yg bes..storyline yg pelik+menarik...n yg penting,,
its full of youthful moment....huhu

ntah r nape,,pas bace komik tu balik,,
aku rase cam
da lame
aku
x wat mnde2 bes cam:-

1. bace majalah remaje cam dulu2...
2. hang out ngn dak2 ni....
3. call 'them'..
4. ever care about my look
5. gelak kuat2 smpai penat..heee~
6. eat properly together...=(
7.shopping cam x ingt dunie..
8.giv myself a time for a bar of chocolate
9.wat muke cool+gile
10.expected da unexpected
n mcm2 lagi r......

i juz kept skipping da things dat i used to do,then....
where am i?

juz missing myself

eyhhh,,tetibe je ade gambar kim possible lak...hehe~aku nk jadi kim possible!
erm,,then pe kaitan ngn midori..huhu
aku sndiri x paham..=p

Isnin, 22 Mac 2010

serabut.......

serabut2........x suke2.....benci........eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
org ckp x ske,,x ske r!
x phm base betullllllllllllllll..........
ermmm....
penat da aku ni....

Selasa, 9 Mac 2010

bile xde keje...=p

u'll neva noe how hard is it,

to act like i neva noe u ...
choose not to notice u when we meet at the path...
be calm when they mention ur name..
pretending not to care about u...
deleting all da memories from my own....

it even harder,

to bluff people dat its neva hurting me......
to be strong for losing u....
and trying to move on,
lied dat i didn't miss ur laugh,
while silently waiting for dat voice,
and ur sweetest smile........ again.
but keep saying "its ok!",
while it actually killing me inside...

and the hardest thing is...

to pretend

not


to LOVE u........

bile xde keje? padahal bnyk je assigment n test minggu ni...hahaha~
=p
uwekkkkkkks

Selasa, 23 Februari 2010

EMS n KCB~

weeeeeeeeeeeee~
weekend lepas aku g EMS n KCB... event managment seminar(EMS)..ari sabtu n ahad,8 PAGI sampai petang......PETANG ahad baru abes mnde alah ni.....seminar cara2 nk conduct n organize event dgn betul...bnyk r mnde2 berguna dpt drpd seminar tu..hehe
cehhh,, tp kdg2 bosan gak tym EMS..hehe.. da la PAGI...adehhhh....

then, KCB pada ari ahad, pagi sampai petang....bukan ketika cinta bertasbih (KCB) ye rakan2.... karnival citra budaya(KCB) organized by IRC carnival kat tanjung belanja... tanjung belanja kat mane? kat perak laaa..hahaha~
kat sana ade booth SIFE.. bg yg xtau, SIFE stand for Student In free Entreprise... salah satu club kat UTP yg BEST=) Hehehe~ try r google sal SIFE ni,,bnyak yg menarik!huhu

huhu....persoalannye,,
camne aku ley ade kat due2 tmpat dlm mase yg same??

tym EMS....=)


KARNIVAL CITRA BUDAYA


ROISAH N KAK ERNI=)


AKU di KCB...heeeeeeee

p/s- kat KCB aku ade masuk pertandingan membaca jawi..hehehe~
dapat hadiah tau=p

Isnin, 15 Februari 2010

mushroom soup~

hye2....
lame gile x mkn mushroom soup!! huhu~
ye la...sejak da ade dapur,,jrg la wat instant2 food ni..hahaha(cehh, ayt mcm pndai msk je)
bessssst gile mnde ni...sgt suke...



aku ingt lagi,,sejarah aku ley sukee mushroom soup ni,,
tym tu tngah dok SPM..
aku n kwn2 aku da abes paper...
suppose da balik rumah laaa...tapi,,
kteorg saje2 nk stay kt asrama..he3~
so,,mknan xde r untuk kteorg...
dewan makan bukak je pon untuk bdk yg stil ade paper
n kteorg rase nak survival..idop tnpa dewan mkn..
so,,kiteorg janji XNAK pegi mkn kat sana..hik3~
lagipun bkn hak kteorg untuk mkn kat sane lagi pun..huhu
xbaek2,,dose2.he3
3 ari gak r hdop tnpa dwn mkn...
mle la carik megi,roti,biskut,milo,dan termasuklah mushroom soup..huhu~
tym survive xde mknn tu la aku mule jatuh hati pada mushroom soup..=)
sebelum tu.....
wat x pandang je mnde alah ni.....huhu
tu lah kronologi sejarahnye....hik3~


tapi kan,,semakin lame...
aku rase
mushroom soup ni,,
dah x mcm dulu....
TAWAR..

Khamis, 4 Februari 2010

lalalalala~

ku punya rasa...

tak terungkapkan...

hanya dalam memori hati dan benak ku simpan

berat mnerima kau pergi
tanpa alasan juga kau buat aku bertanya


beribu senandung yang ku nyanyikan
penglipur lara basuhkan dahaga sukar ku
kata termanis hanya untuk engkau kekasih sepanjang hidup
ku masih merindukannya




apakah ku amat berarti di mata engkau


telah ku ukir wajah mu lama dalam hati aku
namun kau hilang dan takkan kembali jua
ku merasa sepi ku sendiri......

~acha n irwanshah~



actually,,ni adalah theme song cite 'andai ku tahu'~cite indon la~
http://www.youtube.com/watch?v=RDFNWrADOSA
http://www.youtube.com/watch?v=tqoll1wGzGI

dulu2 aku penah gak try cari2 lirik lagu ni..
tapi x penah jumpe sbb aku x penah tau tajuk die...he3~
then, tadi tym aku bkk youtube,,TERjumpe lak lagu ni...and at las aku tau r tajuk die:-

'MENERIMA KAU PERGI'

zaman2 skola dulu aku, umu n ikhwaniah ade gak r nyanyi lagu ni~bantai je wlaupon xtau lirik...hik3
umu nyanyi part acha n aku part irwanshah...haha~

lagu ni bes gak r...cume x femes je...huhu
nway,, ske lirik die...wlaupon sum part cam pelik je..huhu
try r dengar =)

Sabtu, 30 Januari 2010

my super duper cutie doraemonnn....

huhu..... so far sem ni ok je... timetable are not pack YET as lab sessions not started YET....he3~
n cam bese sem ni stil ade subjek programming....huhu... pening!

act,, pe yg aku nk cte kat sini bkn sal killer programming @ lecturer MOB yg sgt hyperactive....tapi sal one of my bes fren here....a super duper cutie doraemon.....diz post is speacially for u girl...=)
although u r no longer wif us in utp,,, u r stil in our heart forever n eva n eva...huhu....

nur nabila hida binti salleh

semalam aku ngn roisah n saerah g jln2 kat v1d( wat xtiviti syarikat technorita kita)he3~
then tym lalu kat ex-room mu n saerah,,,automatik teringt sume kenangan kite 5 org...huhu..RINDUNYE kat mu....las sem selalu dtg bilik korang lepak2....gelak2... borak2 smpai kul 2-3 pagi...bilik korang memang penuh r mlm2....yg besnye,,, bilik korang mmg bnyak mknn~ika ckp

ingt x g tym kte maen makeover tu...sume kena espeacially roisah n ika...he3~
kelakar sgt!!kat bilik korang gak

huhu..dulu slalu g shopping ngn mu....kalu kte kua ipoh ramai2,,,saerah mesti g shopping sorang2...laju pelik je die...skjap je da hlg....he3....pastu,, besenye aku g jln due ngn mu....shopping same2....yg plg aku ingt,, kite besenye kenan pada mnde yg same tym shopping...huhu~ bley kate same taste r ngn mu... sbb tu ley shopping same2...hik3~

mu mmg org yg sangaaaaat ayu,, lembut....ske tengok mu.... but at da same tym sgt2 tegas.....degil..he3~
kalu bhg nak bangkang2 ckp org,,, mmg mu r menang....he3~
bg aku,, ni la yg membuatkan mu unik dari org2 laen.... dlm kelembutan ade ketegasan.....he3~

ske sgt tngok mu n saerahh...sesuai..he3~
sorang garang, sorang g lembut....huhu.....
kalu mu ngn roisah lak selalu cite sal muvie korea... sampai aku pun dah terpengaruh same....at las, after korang mempromote cite2 korea ni kat aku... aku berjaye habiskan cite boy over flower tu...adess..
mmg kuat pengaruh mu nabila...he3~
kalu ngn ika lak,,salu borak sal scubie die... adeyyy... ~ika da ade scubie baru..he3~

huhu... rindu sgt kat mu....hang out kat kopetro..haha~, men lyg2,men mercun, g shopping, g lost world, jln2 kat tasik+cte2 prob kat mu,nyanyi2 same2, study same2,men makeover, insiden2++prob kete yg kite lalui bersame...hahaha~
sume ni akan aku ingt selamenye....siyesly,,selagi aku x nyanyuk n x hilang ingtan.... hik3~
for me,, u r irreplaceable................... u r da only one nabila hida in my heart....=)